Кадър Делници, ТВ Евроком, You tubeУвеличава се голяма лява коалиция за

...
Кадър Делници, ТВ Евроком, You tubeУвеличава се голяма лява коалиция за
Коментари Харесай

Проф. Минчо Христов се присъедини към голямата лява коалиция за изборите

Кадър " Делници ", ТВ " Евроком ", You tube

Увеличава се огромна лява коалиция за предварителните парламентарни избори на 11 юли. И проф. Минчо Христов се е включил към групировката, осведомят от пресцентъра на Българската социалистическа партия.

Председателят на " Българска социалистическа партия за България " Корнелия Нинова е подписала съглашение с проф. Минчо Христов, представляващ " Движение на непартийните претенденти ", за общо явяване на изборите за 46-о Народно заседание, се споделя в известието. Движението е следващата групировка, която се причислява към огромната лява коалиция, инициирана от Българска социалистическа партия, след АБВ и " Нормална страна " на Георги Кадиев.

В съглашението страните декларират решителността си да покажат пред обществото политически план вляво, който излъчва мощ, сила и подготвеност за отстояване на взаимни политики, в името на превъзмогване на социално-икономическите и здравни последствия от COVID-19, подсилване на държавността, възобновяване ролята на институциите като поръчител за гражданските, политическите и икономическите свободи, върховенството на закона, справедливостта и солидарността, се споделя още в известието, написа обстоятелства.бг.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР